Cadeau tips voor de reiziger!

Het begint kouder te worden, het is steeds eerder donker en de NS is bezig met blaadjes van het spoor halen en het ontdooien van de wissels. Nou zijn dit niet echt de leuke kanten van de herfst en winter, maar deze periode betekend ook dat de feestdagen weer voor de deur staan! Kaarsjes aan, gezelligheid met familie, corny kerstfilms op de tv en natuurlijk cadeautjes. Want hoewel je echt wel weet dat Sinterklaas en de Kerstman niet bestaan, is het nu de uitdaging geworden het grappigste gedicht, de leukste surprise of het mooist ingepakte kerstcadeau op je naam te kunnen schrijven. Alleen wat geef je nou cadeau aan je vriend / broer / tante / neefje / buurvrouw die van reizen houd? Geen nood, ik heb het internet voor je afgespeurd op zoek naar de beste cadeaus voor de wereldreiziger!

Monopod voor de reiziger
Je zus is niet vies van een ordinaire selfie met een leuk filtertje op Instagram en daarnaast reist ze de wereld over? Geef haar dan deze Monopad cadeau. Kan ze nog steeds selfies maken, maar staan ook de bezochte wereldwonderen op de achtergrond. Wel zo leuk als je ook iets ziet van de omgeving bij vakantiefoto’s!
€14,96

Reiskalender voor de werkende mens
Terwijl je op de wc zit inspiratie op doen en toekomstige reizen plannen? Dat kan met deze kalender! Per maand verschillende tips en mooie foto’s. Geef hem aan een familielid, dan kan je er zelf ook nog plezier van hebben! πŸ˜‰
€11,99

365 dagen onderweg
Het boek van Floortje Dessing waarin ze je meeneemt over de hele wereld en tegelijk ervaringen en tips met je deelt. Lekker voor op de bank met een kop warme choco wegdromen bij de mooiste reisverhalen en daarnaast vast wat inspiratie opdoen voor komende vakanties.
€12,50

Scratch map
Een van mijn favorieten van dit lijstje. De scratch map is een kaart waar je landen open kan krassen die je bezocht hebt. Het lijkt me zo leuk om te zien hoe deze kaart steeds gekleurder wordt naarmate je meer reist! De kaart is ook verkrijgbaar als een kleiner model, handig mee te nemen tijdens je reis!
€18,95

In dezelfde categorie is er ook nog het prikbord in de vorm van een wereldkaart. Leuk om kaartjes, bonnetjes en andere herinneringen per land aan te prikken. Of wat dacht je van een landkaartmagneet voor op je koelkast?

Moleskine Passion Journal Reizen
Nou zijn notitieboekjes onmisbaar wanneer je gaat reizen. Tips van medereizigers, de contactgegevens van je hotel, je eigen ervaringen en de plannen die je nog hebt, alles moet opgeschreven worden. Dit passion journal van Moleskine bevat meerdere secties voor checklists, contactgegevens en om anekdotes op te schrijven. Wel zo handig! Daarnaast zitten er meerdere kaarten in en is het makkelijk om contactgegevens georganiseerd te bewaren.
€19,90

Dit is een algemeen boekje, maar er zijn ook City Notebooks voor β€˜losse’ steden zoals New York, Berlijn en Rome.

Scratch map travel journal
Om nog even bij de notitieboekjes te blijven, het concept van de eerder genoemde scratch map is ook beschikbaar met losse kraskaarten bij een opschrijfboekje. Kan je tijdens je reis gelijk openkrassen waar je bent geweest en de bijbehorende ervaringen opschrijven!
€22,50

Columbus magazine
Zelf heb ik net een abonnement genomen op dit tijdschrift die ik echt heel leuk vind. Op hun website hebben ze erg leuke aanbiedingen, zo kan je al een klein abonnement nemen voor €10, of kan je losse nummers bestellen die al eerder uitgekomen zijn. Leuk leesvoer voor wanneer het buiten weer eens regent!
€15

Reisbuddha
Gaat je beste vriendin de wereld rondreizen en vind je het maar niks dat je nu niet precies weet waar ze uithangt en of ze niet in de moeilijkheden raakt? Geef haar dan deze reisbuddha met rijstkorrel mee. Zou geluk moeten brengen en je beschermen tijdens het reizen. De korrel zou ervoor zorgen dat je nooit honger hebt tijdens de reis. Een leuk kleinigheidje om mee te geven aan een reiziger!
€3,50

Ik hoop dat je iets hebt aan bovenstaande cadeaus! Heb jij zelf eens een leuk reis gerelateerd cadeau gekregen, of heb je nog goede tips? Deel ze dan in de comments!

Liefs,
Rianne

Advertisements

One thought on “Cadeau tips voor de reiziger!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s