Tip: Holidaypirates

Reizen is leuk en ik zou het liefst het hele jaar door overal heen vliegen. Helaas heb ik daar op dit moment de tijd niet voor, en al had ik de tijd, dan laat mijn bankrekening me toch wel een beetje in de steek. Een plek om te slapen, een vliegticket, avondjes uit en bezoekjes aan de lokale bezienswaardigheden. Alles bij elkaar tikt het al gauw aan en moet je toch wel even sparen voor je vakantie. Niks mis mee natuurlijk, maar waarom zou je meer betalen dan nodig is? Er zijn een heleboel sites die je helpen bij het zo goedkoop mogelijk boeken van je vakantie, een van die sites is Holidaypirates.com. Lees verder voor meer informatie over deze site!

Retourvlucht Kuala Lumpur voor €380,-. 7 nachten naar Gambia voor €379,- inclusief hotel, vlucht en transfers. 7 nachten all inclusive verblijf in Cuba voor €509,- inclusief vlucht. Retourvlucht Miami voor €399,-. Dit is een greep uit de aanbiedingen die afgelopen tijd voorbij kwamen bij Holidaypirates.com. Niet verkeerd toch? Elke dag speuren de piraten achter deze website het internet af voor de beste deals op vluchten en hotels. Ideaal natuurlijk, want dit bespaart jou uren zoekwerk voor een goede deal én een heleboel geld wat je dan weer lekker kan spenderen aan foute souvenirs en die leuke bikini (je kan het natuurlijk ook, verstandig als je bent, op je spaarrekening zetten).

Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden bij Holidaypirates. Veel van de deals die je voorbij ziet komen zijn maar op enkele data beschikbaar, moet je soms dezelfde dag boeken of het vertrek is al over 3 dagen. De site is dus voornamelijk handig als je op zoek bent naar een leuke last minute, wanneer je flexibel bent met je vakantiedata of wanneer je gewoon een keer spontaan een reisje wil boeken!

Veel van de vluchten gaan vanaf Amsterdam, maar ook vanaf Dublin, Madrid of bijvoorbeeld Düsseldorf. Goed op letten dus als je wat boekt, want je wil niet op Schiphol staan met je koffer, terwijl blijkt dat je vliegtuig 800 km verderop klaar staat voor vertrek. Daarnaast willen ze nog wel eens hotels aanbieden die ver buiten het centrum liggen, waardoor je alsnog veel geld kwijt bent aan het reizen op je vakantie adres zelf. Raadpleeg dus wel even Google voordat je enthousiast reisjes begint te boeken.

Wat erg handig is, is om op Facebook Holidaypirates.com en Holidaypirates.com/benelux te liken. Zo worden je elke dag de beste deals voorgeschoteld en loop je nooit een goede aanbieding mis.

Waarschuwing: elke dag de mooiste reizen voor goedkope prijzen voorbij zien komen kan leiden tot een milde vorm van depressie wanneer je de mogelijkheid niet hebt deze reis te boeken ;-).

Liefs,
Rianne

2 thoughts on “Tip: Holidaypirates

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s